IRLÄNDSK RÖD SETTERFÖRENING

Skånes Lokalområde

Följ oss gärna på

Foto Lise-Lotte

A N S L A G S T A V L A

Vägbeskrivning Fulltofta

Väg 13 mellan Hörby och Höör strax utanför Hörby, från Hörby sett höger mot Fulltofta naturcentrum, följ skyltar, vi syns på parkeringen. Klockan 11.00 som vanligt.

Planerade träffar 2022.

18 september Fulltofta

Datum och platser är preliminära. Vägbeskrivningar kommer efterhand.
Träffarna är alltid kl. 11.00

Lite hjärngympa är aldrig fel!
ISF-Skåne har köpt in sex olika aktiveringsspel från Nina Ottosson.... Klicka här

Vill du komma på vår e-postlista ?

Det enklaste sättet att få reda på vad som händer i ISF Skånes lokalområde är att skicka in ett meddelande till mig (webmaster) att ni vill vara med på listan. Då får ni snabbt information gällande träffar, uppdateringar av hemsida o.s.v.
För anmälan skicka epost till ISF Skåne lokalområde Skriv e-postlista i ämnesraden. Jag skickar alltid bekräftelse, får ni inte det så skicka igen.
OBS. Det kommer ingen reklam utan bara info.
/Bosse

Vill du bli medlem i klubben?

De flesta uppfödare av irländsk röd setter låter ett års medlemskap ingå i valppriset. Medlemskapet innebär att du får fyra ISF-tidningar/år och att du samtidigt blir ansluten till ett Lokalområde. Lokalområdet i Skåne tillhör ett av de mest aktiva och vi brukar träffas ungefär en gång i månaden. Vi försöker att lägga träffarna lite runt om i Skåne och om du aldrig varit på en av våra träffar hoppas vi att du i alla fall dyker upp och "provar på". Har du inte fått ett medlemskap i ISF av din uppfödare går det givetvis också bra att anmäla sig själv.
För anmälan klicka här.
Välkommen in i gänget!

Sidan lades upp första gången 2002-05-13

 

ISF Skåne lokalområde

Sidan uppdaterades 2022-09-16
Synpunkter, önskemål angående sidan kontakta webmaster