IRLÄNDSK RÖD SETTERFÖRENING

Skånes Lokalområde

Följ oss gärna på

Bailey

Foto Gunilla

A N S L A G S T A V L A

Planerade träffar 2019

17 mars Årsmöte. Vi träffas först på Hammars Backar för promenad.

Vägbeskrivning Hammars Backar


Från Malmöhållet: E65 mot Ystad: I första rondellen i Ystad tag vänster, andra rondellen rakt fram, tredje rondellen rakt fram, fjärde rondellen vänster mot Nybrostrand. När ni passerat Nybrostrand fortsätter ni någon kilometer till en fyrvägskorsning där ni tar höger mot Kåseberga. Ni har en cykelbana som går jämsides med vägen och tittar ni mot höger ligger skjutfältetet Kabusa och backarna syns tydligt från vägen. Efter ytterligare någon kilometer tar ni andra avfarten höger. Detta är parkeringsplatsen där vi träffas. Den syns tydligt från vägen.

Från Sjöbohållet: Väg 13 mot Ystad. Första rondellen (ICA Kvantum) kör rakt fram.I andra rondellen i Ystad tag vänster, tredje rondellen rakt fram och i fjärde rondellen tag vänster och kör mot Nybrostrand. När ni passerat Nybrostrand fortsätter ni några kilometer till en fyrvägskorsning, precis efter Kabusagården på er högra sida finns en fyrvägskorsning där ni tar höger mot Kåseberga.Ni har en cykelbana som går jämnsides med vägen och tittar ni åt höger ligger skjutfältetet Kabusa och backarna syns tydligt från vägen. Efter ytterligare någon kilometer tar ni andra avfarten höger. Detta är parkeringsplatsen vi träffas på. Den syns tydligt från vägen.

Anna

Lite hjärngympa är aldrig fel!
ISF-Skåne har köpt in sex olika aktiveringsspel från Nina Ottosson.... Klicka här

Vill du komma på vår e-postlista ?

Det enklaste sättet att få reda på vad som händer i ISF Skånes lokalområde är att skicka in ett meddelande till mig (webmaster) att ni vill vara med på listan. Då får ni snabbt information gällande träffar, uppdateringar av hemsida o.s.v.
För anmälan skicka epost till ISF Skåne lokalområde Skriv e-postlista i ämnesraden.
OBS. Det kommer ingen reklam utan bara info.
/Bosse

Vill du bli medlem i klubben?

De flesta uppfödare av irländsk röd setter låter ett års medlemskap ingå i valppriset. Medlemskapet innebär att du får fyra ISF-tidningar/år och att du samtidigt blir ansluten till ett Lokalområde. Lokalområdet i Skåne tillhör ett av de mest aktiva och vi brukar träffas ungefär en gång i månaden. Vi försöker att lägga träffarna lite runt om i Skåne och om du aldrig varit på en av våra träffar hoppas vi att du i alla fall dyker upp och "provar på". Har du inte fått ett medlemskap i ISF av din uppfödare går det givetvis också bra att anmäla sig själv.
För anmälan klicka här.
Välkommen in i gänget!

 
Sidan lades upp första gången 2002-05-13

 

ISF Skåne lokalområde

Sidan uppdaterades 2019-02-26
Synpunkter, önskemål angående sidan kontakta webmaster
besökare sedan 17-01-18