MOSSBYSTRAND 20210711 (47 bilder)

Kunde det bli bättre?
Knappast.
Solen sken, 23 hundar sprang på ängen och Peo hade med sig en grilltång. Jo, jag har också, men den gnälls det på varje gång.
Konstigt.
Jag ser det mer som ett handhavandefel, min grilltång fungerar helt perfekt!

Solen sken, rent av lite väl mycket för hundarna som snabbt hittade ängens svalaste plats.
Under pilarna i hagen, synd att det inte fanns vatten där i år, ansåg nog alla hundar, även om få ägare var beredda att hålla med. Det jag glömde nämna är att det faktiskt finns möjlighet att bada med sina hundar rakt söder om mig, om någon känner sig sugen. Fin badstrand och väldigt långgrunt.
28 människor och en hel del nya ansikten, kul!
Det är nog trots allt så att fritt blås för hundarna är det som uppskattas mest.
Så känner ni till något ställe i Skåne som är inhägnat, och lämpligt, så hör av er till Bosse.

Senare i höst, när andra skörden är tagen, kan vi vara här igen. Sedan har vi ju även Ingrids hage öster om ystad, men där måste vi betala per hund. Vilket direkt får mig att komma fram till ekonomi.
Nu kom vi inte på det förrän en del hade hunnit köra, men vi kommer även fortsättningsvis ta ut en avgift på 20:-/familj.
Det är ju så att hemsidan och allt runt den har kostat, även om det har varit en pandemi utan träffar, och utan inkomst.
För alla nya medlemmar kan det vara bra att veta att klubben även har aktiveringsspel som man kan hyra för 20:- från en träff till nästa. Bra hjärngympa för alla aktiva unghundar, som det ju fanns några stycken av.

Då ses vi vid nästa träff!
Välkomna!

Ursula


Klicka på en bild för att visa den i större format.