Sibirien/Ängelholm 20210606 (46 bilder)

Allt som allt träffades 15 personer och 9 hundar i Sibirien (Ängelholm) denna soliga och efterlängtade söndag. Hannarna dominerade till antalet - bland settrarna, 8 st, endast en tik.
När 6 hundar med förare anlänt togs en gruppbild, fler brukar vi sällan vara på träffarna i NV Skåne. Vet inte riktigt vad alla hade i fokus när den togs. Jo, vi fick åskådare - tydligen väldigt intressant - ingen tittar på fotografen ;=).
Strax därefter dök ytterligare 3 hundar med förare upp. Väldigt roligt att träffas även om inte alla kom med på gruppbilden. Inte bara settrar är sociala varelser, utan även ägarna. Det hälsades runt i skogen och på stranden.
Sen såg hundarnas agendor lite olika ut. En del ville springa, vada, bada, gräva - andra ville helst jaga kanin i skogen. Ett par solglasögon tappas bort.
Det var alltför soligt vid borden. Istället fikade vi under träden, bland myggor och fästingar … Mycket trevligt var det i alla fall. En del förlängde utflykten med ytterligare en promenad. Tur var väl det, solglasögonen kom till rätta. Tack!

/Christina

Foto Christina, Elisabeth, Gunilla o Bosse


Klicka på en bild för att visa den i större format.