BJÖRKERÖD/KULLABERG 20201122 (25 bilder)

Vi hade en ”typisk setterträff” på Kullaberg idag, 5 hundar och 10 personer dök upp. Vi kunde varit fler, men det är bara att vara glad åt att vi blev ett gäng ;=).

Nu i coronatid är det ännu fler människor och djur än vanligt som rör sig i naturen. En del av ”våra hundar” skällde rejält på dem som inte ingick i flocken. Vi mötte orienterare, ryttare, vandrare och motionärer av alla de slag. Men först fick hundarna springa av sig i en hage som just tömts på får. Färska får- och senare hästskitar blev inbjudande för flera av hundarna. Törsten släcktes i en liten bäck under promenaden som följde.

Stättorna/ övergångarna för att ta sig i och hur hagarna är lite knepiga för de hudar som inte är vana, men vi fixade det tillsammans - även denna gång.

Solen sken mellan bokarna, löven prasslade under tassar och kängor. Träden knirrade och knarrade där de lutade sig mot varandra. Bitvis skymtade vi havet (Öresund) mellan träden. Vi som valde att fika på plats plockade fram matlådor, mackor och kaffe. Mycket gott och trevligt och till synes nöjda och belåtna hundar.

/Christina

Foto Christina o Bosse

Klicka på en bild för att visa den i större format.