ÅRSMÖTE, MOSSBY 2013-02-17

Årsmötet…och Anna hade verkligen tagit i då det gällde bullar och pålägg. Två (2) riktiga kaffemaskiner fanns på plats för alla som gnäller över mitt delikata pulverkaffe och det enda som saknades var hungriga människor…
Femton personer med tillhörande antal hundar kändes nästan lite futtigt för att vara en setterträff i ISF-Skånes regi.

Träffen började med spring i hagen som för en gång skull inte var lerig och en pöl som var frusen. Men inga stormvindar, så med andra ord så var vädret rätt perfekt, eller hur?
Vivi och jag försökte ta familjeporträtt på tre hundar, men det var alltid någon som antingen avvek eller dök upp där den inte skulle dyka upp, så det blev väl inte så jättelyckat.
Besök av en korthårig collie som tror att hon är en setter, ingick också.
Sedan blev det årsmöte och ett tag funderade vi på att rösta in alla som inte var på plats på de tunga och ansvarsfulla posterna, men vi nöjde oss till sist med att låta allt vara som det har varit.
Ingen förändring med andra ord.

2013-års träffar bestämdes, det diskuterades fram och tillbaka, alla bullar åts upp, månadens bild återinfördes, Annas i särklass smarrigaste hembakta kakor slank ner omedelbart, katten Stig lärde sig att äta vid bordet, ägg såldes och Thomas försökte laga stationsklockan från 1874.
Ja och så var det mötet lagt till handlingarna.
Trevligt var det, som alltid!

Ursula

Foto Thomas o Bosse

Klicka på en bild för att visa den i större format.