SVANEHOLMS SLOTT 2011-04-24

Enligt de officiella räknarna fanns det 14 hundar och 17 människor på plats i det fantastiska försommarvädret i Svaneholm. Fast det kändes som om vi var väldigt många fler.
Solen gassade och träden höll på att slå ut, det kunde knappast ha varit mera perfekt. Ruben kastade sig i första bästa dyngpöl och såg ut därefter…annars fanns Tinas nya valp på plats. Som omedelbart passade på att bli av med några av sina överflödiga mjölktänder.

Tänk så raskt man hinner ändra sig!
För på väg till fikaplatsen fanns det ett starkt önskemål om att sitta i skuggan.
Knappt är solen här förrän vi alla flyr.
Årsmötet var nästan lika odramatiskt som det brukar, trots att vi satt med dagordningen som krävde att vi planerade år 2010 års träffar. Så vi ändrade raskt till 2011 istället.
Anna är fortfarande ordförande, Bosse sekreterare och Anna (K) kassör. Nyheten blev att vi från och med i år slopar fototävlingen och i fortsättningen enbart kommer att lägga ut bilder utan någon som helst bedömning.
Det applåderades för 2010 års foto-vinnare, Rune, Gustaf och Anna…som alla (utan undantag) lovat skänka eventuell vinst på sina skraplotter till föreningen…fast nej, det där sista var förstås inte helt sant.
Men lite pengar hade inte varit helt fel eftersom kassan uppgick till cirka 300:- och vi behöver göra som tidigare år…nämligen se till att betala vårt Webhotell som Bosse betalat ur egen ficka.
Jag föreslår att vi gör som sist…lägger en slant var som vi sedan ger till Bosse för att täcka hans utlägg för vår fantastiska hemsida. Jag föreslår samtidigt att vi lägger tillräckligt med pengar för att täcka ett par år framåt (eller bakåt). För jag har ett minne av att det är många år sedan detta togs upp sist.


Ursula
(dagen till ära iklädd kycklinggul fleece)

Foto Anna K, Birgit o Thomas

Klicka på en bild för att visa den i större format.