SKRYLLEGÅRDEN 2011-02-13

Och så var det första setterträffen på väldigt länge!
Iskalla vindar blåste över slätten här hemma och det var tur att man hade varma underkläder och mycket lager på lager, även när vi påbörjade promenaden i Skrylle.
Lise-Lotte kom modigt nog iklädd i enbart jeans och jacka och påstod att det minsann var i det närmaste vår i Hässleholmstrakten.
Men solen sken och Anna drog iväg oss på rundan som var en mil lång. Fast hon påstod förstås att vi bara skulle gå halva.
Om ens det…
Men en och trekvarts timme senare, när vi åter befann oss vid Skryllegården, var det nog bara Anna som fortfarande trodde på att vi enbart hade gått 5 km.
Men vi fick alla upp värmen ordentligt, så efterhand åkte mössor och vantar av och det var faktiskt en strålande dag. Lagom fruset på marken, solen sken när vi satt ute och fikade och det var helt underbart.
Ja just det, fikat…själv försöker jag mig på livets första bantningsprojekt - två ynka kilo ska bort och halva målet är nått.
Så långrundan passade bra för egen del.
Jag vill dock poängtera att alla eventuella bilder på mig ätandes en gigantisk semla är enbart fotomontage och inget annat!

För alla som undrar hur det blir med årsmötet, så kommer datum och plats att publiceras på hemsidan inom det snaraste. Vi har haft svårt att hitta lämplig plats och vädergudarna har knappast varit på vår sida under vinterhalvåret.

Ursula

Foto Anna och Helena.

Klicka på en bild för att visa den i större format.