URSULA, MOSSBYSTRAND 2008-04-20

Söndagen den 20 april, inte enbart grillträff hemma hos mig utan även Web-Bosses födelsedag!
Och det var MÅNGA som kom. Bosse räknade till 23 hundar av alla raser, men helt säker var han förstås inte. Det var nämligen inget direkt lätträknat gäng. Det blev mycket spring i hagen och en hel del gyttjebad, grävande och förväntansfulla dregel (korven lockade). Människorna däremot sprang inte helt så mycket, så dom lyckades Bosse räkna, 38 personer av varierande storlekar. Vädret var fantastiskt och hundarnas pälsar strålade ikapp med solen (när dom nu inte dröp av brun sörja).
Lotta hade bakat två tårtor åt födelsebarnet och vi sjöng alla (även jag) och draperade Bosse i serpentiner och ballonger…sedan försökte han sig dock på att sno med sig hemmets födelsedagsflagga. Tur jag hann slita åt mig denna klenod strax innan Bosse klev in i bilen!
Hela sex stycken valpar från samma kull dök upp och hittade varandra omedelbart, det gänget lär sova gott under resten av dagen. Fast det gör nog dom vuxna hundarna också. Senaste gängets valpköpare kunde jämföra bitighet och kom fram till att nog alla valparna var lika mycket krokodiler.
Ja och så blev jag äntligen av med den kvarglömda rosa huvtröjan som legat i hallen ända sedan årsmötet. I utbyte fick jag nu en svart handväska som ingen ville kännas vid och två muggar (blåa) plus en sked.
Ägare efterlyses!
En underbar dag och ännu ett jättegrattis till Web-Bosse, utan vars hemsida vi aldrig någonsin hade kunnat ha en fungerande klubb!

Ursula

PS. Väskans ägare dök upp, däremot fanns det en borttappad mobil i hagen som nu är upphittad…återstår enbart att hitta ägaren till blåa muggarna och skeden.

Foto Anna, Birgit, Bosse, Pär, Sven o Thomas

Klicka på en bild för att visa den i större format.