Hundslingan på Hovdala 2007-10-28

 

Agneta och jag satt bredvid varandra vid fikastunden och diskuterade att en "bieffekt" av våra träffar var att man fick uppleva och se så många vackra platser i Skåne.
Platser man aldrig annars hade upplevt! En sådan plats som Hovdala till exempel. Invand för alla som bor nära, men nästan exotisk för alla oss som bor i andra delar av Skåne.
Jodå, hundslingan var precis så fantastisk som man hade kunnat förmoda och det blev en helt perfekt höstdag, med lite disigt solsken och alldeles lagom temperatur.
Vi hade väl inte trott att det skulle bli en sådan uppslutning eftersom en del av kärntruppen redan innan hade talat om att dom istället skulle åka till Prag (?) eller flytta eller…eller…
Men antalet settrar, hundar av annan ras och diverse ägare räknades noggrant av Tina som sedan sa: "Kommer du ihåg det nu?" Vilket jag givetvis inte gjorde…ja inte ens när Tina frågade mig faktiskt! Men vi var ett stort gäng som vandrade genom boklöven och till och med hittade flera blommande VITSIPPOR!
Själv gick jag iklädd ett hunddragar-bälte i testsyfte och hade förmånen att slippa komma i mål med dubbelt så långa armar som när jag började.
Toppen!

Ja och så efterlystes de utlånade spelen av spelsugna ägare och hundar. De två vi hade lånades ut på momangen, succé med andra ord och lite extrapengar i kassan!

Ursula

Foto Birgit, Sven o Thomas

Klicka på en bild för att visa den i större format.