Hammars Backar 2007-09-23

 

Wow!!!!!
Hammars backar var precis lika underbara, storslagna, och spring-inbjudande som sist! Septembersolen lyste genom diset, och det var helt enkelt en underbar dag! Nitton hundar (med mänskligt bihang) dök upp och det kan lugnt sägas att det fanns plats för väldigt många fler. Men tur kanske att setterantalet var något begränsat eftersom det tyckets svårt nog att reda ut vem som var vem redan nu.
Bland annat förväxlade Tina min Vilda med sin Miller (en omöjlighet skulle man tro), men skrattar bäst som skrattar sist brukar det ju heta. Så det kanske kan vara roligt för Tina att jag raskt gjorde om hennes misstag men istället pekade på Nelson som varandes Vilda.
Ingen ordning på varken Tina eller mig när det gällde att kunna skilja på tik och hane…
Nina Ottossons spel hade kommit och lär återfinnas på bild någonstans här på hemsidan. Förhoppningen är att Birgit ska förbarma sig och hålla i speluthyrningen. 20:- per spel och månad. Lånas ena träffen, lämnas nästa…kan man inte komma på nästa träff, betalar man ytterligare 20:-. Uppätet spel ersättes med nytt.
Passa på att testa detta om ni inte redan har gjort det!
Hjärngympa för hunden (tröttar ut mer än en promenad) och en fantastisk möjlighet att samarbeta med sin hund!
Efter promenad, bad och fika (där ett antal oidentifierade hundar försökte sig på att erövra en eller annan smörgås eller bulle) vandrades det uppför backen igen.
Tina demonstrerade hur många hundar (modell större) man kunde trycka in i en Peugeot och så blev det en del utställningssnack.
Gull-Britt ska hålla i en utställningskommitté för framtida utställning, mera information kommer på hemsidan.
Ronnie och Eva hade ny bil och jag glömde en bajspåse någonstans…
Förhoppningsvis hittar jag den inte intryckt under något säte eller i ryggsäcken. Jag tycker jag har letat överallt och vill minnas att jag la in den någonstans…men var?

PS Glömde ju helt att vi blev lite hispiga av att vår hovfotograf Thomas saknades…vi har alla blivit så bortskämda. Så Bosse fick raskt ta över huvudansvaret för fotograferingen och påstod sig INTE ha fotograferat Kicki med mat i munnen. Men man ska inte vara för säker…

Ursula

Klicka på en bild för att visa den i större format.