Häckeberga, 2007-07-22

 

Vädergudarna måtte älska irländska settrar! Eller är det ISF-Skåne avdelningen dom älskar?
För det föll minsann inte en droppe regn under hela promenaden, trots att stora flertalet av oss var väl förberedda. Istället lämnades regnjackorna i bilen eller knöts runt magen. Anna hade hittat en helt underbar promenadväg i Häckeberga. Även om den kanske inte var ideal om man sköt på en barnvagn…vi som saknade barnvagn att skjuta, drogs fram av villiga hundar istället!
Själv slapp jag visserligen räkna, men fick istället den otacksamma uppgiften att försöka minnas hur många människor/hundar som fanns på plats. 23 hundar, varav 2 av icke irländsk ras. Ja plus tillhörande människor förstås…hallå, nästa gång behöver jag få detta uppskrivet! Jag kan i alla fall konstatera ATT det fanns människor med.
Bland annat Thomas som berättade att han numera berömde Lipton på ett fjolligt vis, men det såg vi tyvärr aldrig prov på. Pierre och Inger skulle till Ikea och tog vägen om Häckeberga (?), Tina var iklädd ny kamera, och Kicki ny valp. Sedan diskuterades det tipspromenader och egen utställning och hjärngympa för hundar. Och grannens bullar och Börges frisyr och hur mycket man måste släpa med sig när man har små barn och hundar som kommer när man ropar, alternativt kommer inte.
Ja, och så pratade vi om nästa träff förstås!
Två bud fanns, det ena är Åhusbadet, det andra är hundslingan i Hovdala. Information kommer på hemsidan. Vi bestämde också att en del hjärn-gympa-leksaker skulle inhandlas för klubbens pengar och sedan hyras ut till medlemmarna.
På hemvägen kom dom första dropparna. Själv drog jag vidare för att titta till hästar på två olika beten.
Genomblöt är bara förnamnet!
Vissa gånger är det liksom extra roligt att tvingas bära glasögon…

Ursula

Foto Birgit o Thomas

Klicka på en bild för att visa den i större format.