Veberöd, 2007-06-17

Alla vi som dök upp i Veberöd var minsann förberedda på hagel, regn och skyfall utan dess like. Istället möttes vi av strålande sol! Hur många var vi? Ja, så är det när ingen räknar…jag brukar ha noll koll, och den här gången var inget undantag.
Men vi var en hel del.
Finnspetsblandningen Greta fick finna sig i att bli utskälld i alla fall. Pär var guide i dom djupa skogarna, och jag (som i början glatt hade röstat på en 5-6 kilometerlång runda) är evigt tacksam att den bara blev 2.5 kilometer. Det räckte gott och väl när man stövlade fram i vinterkängor och långbyxor. Franska Ines ansågs redan i promenadens början vara på dödens rand av många. Men trots allt snörvlande och stånkande så var hon nog en av hundarna som utnyttjade "fritt-blås-på-fältet" mest. I hård konkurrens med Indy och Nehmi förstås.
Annars var det en hel del uppvaktande av det motsatta (och i förekommande fall, samma) könet på gång eftersom en tik hade börjat löpa på morgonen. Hon visade dock klart och tydligt vad hon tänkte…
Nästan på samma vis som Ettan påpekade det olämpliga i att röka. Länge satt vi där i skuggan och bara förundrades över att det trots allt fanns udda hundar som hade ork kvar att röra sig.
Häckeberga i juli…Anna kommer med vägbeskrivning och datum framöver.
Något att se fram emot!

Ursula

Foto Birgit o Thomas

Klicka på en bild för att visa den i större format.