ÅRSMÖTE, MOSSBY 2007-01-14

Det började med att Lotta varnade för orkanstyrkor och hyste farhågor att settrarna skulle blåsa bort ut hagen, men det blev inte som befarat. Faktiskt så sken solen emellanåt och det fanns lä i alla fall i delar av hagen, stormen till trots. Var vi elva hundar? Jag tror det. Men inte alla settrar förstås. Ines sprang med pinnar, Bosse (hunden) snusade i vanlig ordning brudarna i häcken och Ida kände sig som en av gänget. Ja det blev ett givande årsmöte med både ny ordförande, ny kassör och ny skribent i ISF-tidningen. Eva Ekstrand (Tea´s matte) är numera ny ordförande, Anna Kristiansson (Jacks matte) ny kassör och Anna Westerlund (Nehmis matte) kommer att skriva i tidningen.. Vivi som varit ordförande sedan världens begynnelse, och Lotta som dragit runt med kassalådan i alla år avtackades (vi borde givetvis ha haft blomsterkvastar, men det får bli tänkta sådana istället).

Sedan planerades det träffar och diskuterades det hänsyn. För det är ju så att ju fler vi blir, ju mera hänsyn måste vi lära oss att ta.
Löptikar är givetvis välkomna på våra promenader, men bör gå sist i ledet. Det kan också vara bra att upplysa hanhundsägarna om att tiken löper INNAN man tar ut henne ur bilen.
Att släppa TVÅ hundar kan gå jättebra, men är vi 20 stycken är det en annan femma. Det vore bra att man försäkrar sig att det går för sig att släppa, innan man kopplar loss. Ett alternativ kan vara att ha en mindre grupp hundar lösa i taget.

Vi konstaterade också att de flesta medlemmar helst ville gå promenader utan krav. Men vi är i vanlig ordning öppna för alla idéer ni kan tänkas ha.
Nu stoppade ju stormvarningarna många från att deltaga på årsmötet men det går jättebra att kontakta Bosse (människa), Eva, Vivi eller mig om ni saknar något på träff-programmet.
Årets bästa foto hade röstats fram och vinnaren blev Sophies sepia-färgade hund i soffan och på andra plats kom Annas solvärmda valp. Själv hamnade jag på tredjeplatsen med närbilden av Ettan. Jag fick dock triss-lotterna som totalt saknade vinst och förutsätter att dessa mega-vinster istället hamnade hos Sophie och Anna…

Jovisst ja, en bekännelse så här på slutet. Jack fick snusa på höglöpande Tea (för att se hur hon skulle reagera) och om ifall Jack framöver bär sig åt som en total porrkung när det gäller tikar, så är felet mitt och enbart MITT.


Ursula

Foto Anna W o Bosse


Klicka på en bild för att visa den i större format.