ÅRSMÖTE MOSSBY 2006-01-15

Ja, då var årsmötet avklarat.
Lika smidigt som alla tidigare år. Alla sitter kvar på sina poster och vi kommer att fortsätta träffas ungefär en gång i månaden. Kicki var (för en gång skull) en av de allra första som anlände på platsen. Men det hade Scilla och Malva inte mycket för, eftersom matte raskt låste in både bilnyckel och hundarna i bilen.
Viss panik uppstod men löstes av Anita som kom farande, likt en räddande ängel, med reservnyckeln hela vägen från Lund. Andra hundar vars ägare inte hade självlåsande bilar sprang med vanlig entusiasm på fältet. 21 hundar räknade Mathilde till, men sedan kom det ytterligare hundar…så vi gav upp räknandet helt. Hade vi tur med vädret? Jo det får man nog säga, mot slutet skymtade till och med solen fram och havet glittrade vackert. Men det var kanske inte så många som upptäckte. Därefter blev det fika och en genomgång av vilka som skulle sitta kvar i styrelsen och hur mycket vi hade i kassan och när och var vi skulle träffas. Skraplotter delades ut till fotovinnarna, men vi tvingas tyvärr upplysa alla icke närvarande om att ingen av vinnarna blev miljonär.
Inte ens nära faktiskt.
Det diskuterades också en "riktig" ISF- utställning som Mathilde erbjöd sig hålla i. Mera om detta kommer på hemsidan!
Fantastiskt att så många lyckades klämma in sig i mitt kök och det kändes väldigt öde när alla till sist hade åkt. Ett glittrigt lipsyl låg dock kvar i soffan.
Återfås mot beskrivning.

Ursula

Foto Bosse o Sven

Click a picture to see a larger view.