ÅRSMÖTE VEBERÖD 2005-01-29

Vi börjar nästan förutsätta gott väder på våra träffar och blev heller inte besvikna den här gången. Solen sken den här gången i Veberöd. Promenaden leddes åter igen av Pär, vilket i sin tur innebar att det blev en vettig promenad i skog och mark utan alla de villovägar Gull-Britt och jag ledde er på förra året. Nära nog 25 hundar plus ägare dök upp. Bosse stod för räkningen, han var nämligen den ende som vågade sig på att räkna kringrusande settrar i bästa lektagen när det väl blev fritt blås på det inhägnade fältet. Tycke uppstod på en hel del ställen och jag är säker på att i alla fall hanhundsägarna blev väl medvetna om att förvånansvärt många tikar tänker löpa, löper eller har löpt under januari.
Årsmötet var lika trevligt och okomplicerat som vanligt. Styrelsen sitter kvar precis som innan, lite pengar finns i kassan och det bollades ett antal idéer om framtida träffar.
Datum sattes upp men som alltid får du senaste och bästa informationen via hemsidan!
Så här bestämde vi i alla fall:
6 mars Veberöd (Spårträning för den som vill + vanlig promenad för alla andra)
10 april Tipspromenad i skog (Plats meddelas senare)
8 maj Åhusstranden eller möjligtvis Simrishamn (Meddelas senare)
I juni/juli tänkte vi ha en mycket inofficiell "träningsutställning" för alla oss inom Skånes LO. På grund av domare som måste tillfrågas sattes ännu inget datum.
Augusti är vikt för trimkurs, Lise-Lotte kontaktar lämplig person och återkommer senare med lämpligt datum.
Den 4 september ska vi åter hålla en liten kurs i vardagslydnad. Inget avancerat utan bara det som alla hundar bör lära sig. Vi kommer att hålla till på St. Hans Backar i Lund precis som förra året.
Den 9 oktober blir en dag för alla dom som aldrig får nog…en RIKTIG långpromenad. Bosse återkommer med plats.
20 November träffas vi i Skrylle och går en "vanlig" promenad.

Utöver detta kommer Annsofie att meddela när och om träffen på Malmö Djursjukhus blir av. Det är då vi alla kan lära oss förebyggande stretching och massage av våra hundar. Vattenträning för hund ingår också. Titta på anslagstavlan så hitar du mera information! Där finns även Annsofies mailadress om ni har frågor.

Ja och så höll jag ju nästan på att glömma…vinnarna av fototävlingen belönades (förhoppningsvis rikligt). Vinnande bilden? Titta på anslagstavlan! Grattis till alla vinnare och fortsätt att skicka in era bidrag!
Det finns många miljoner kronor i vinstpotten!

Ursula

 

Click a picture to see a larger view.