VEBERÖD 2003-11-23

Själv satt jag hemma i stugvärmen och vaktade min senaste valpkull under tiden som tipspromenaden i Veberöd gick av stapeln. Varmt var det dock enligt utsago även i Veberöd. 11 grader när vi befinner oss i slutet av november är faktiskt något märkligt. Synd bara att värmen samtidigt medför att molnen ligger som ett lock över Skåne. Trots Lottas farhågor om att nästan ingen skulle komma, dök 14 hundar med ägare upp och gick tipsrundan. Träffen inleddes med fritt blås på Brukshundklubbens inhägnade plan (eller i förekommande fall utanför inhägnaden) vilket bör ha gjort att "draget" under promenaden minimerades något.
Får man i alla fall hoppas.
Den här gången var det inte jag som tvingades stå till svars för att ha knåpat ihop allt för svåra frågor...nu fick alla skylla på Pär istället.
Suverän vinnare med hela 7 poäng av 10 möjliga var Tina och en hedersvärd 2:a placering gick till Daniel & Carolina med 6 poäng. Vivvi kom på tredje plats med 50% rätt, det vill säga 5 poäng. Resterande resultat ska vi kanske inte gå närmare in på....

Ursula Wilby


Click a picture to see a larger view.