ÅHUS 2003-10-05

 
Kunde det ha varit bättre?
Knappast!
Åhus bjöd åter igen på fantastiskt vackert väder, varmt nog för en lång picknick i det gröna och många svalkande bad (fast badviljan var den här gången begränsad enbart till de fyrbenta). Börge lär dock ha erbjudit sig att hämta en boll som låg ute i vattnet, men bortsett från att han raskt tog tillbaka erbjudandet fanns det gott om andra frivilliga...Nelson, Miller och framför allt: Daisy.
13 irländare dök upp plus en trefärgad "utböling" = King Charles valpen. Som dock inte var den enda valpen på täppan...settrarna fanns i alla åldrar från minstingen på 11 veckor upp till mognare damer och herrar. Som däremot knappast uppförde sig så.
Smörgåsar snoddes på löpande band och förövaren fick finna sig i att stå i koppel men inte förrän han knipit ett större antal smörgåsar i förbifarten.
Kan det finnas bättre plats i Skåne för våra hundar?
Nja, det verkar inte troligt.
Vi enades om att hålla en tipspromenad i Veberöd i november. Preliminärt har vi bokat den 16 november, men exakt datum bestäms den här veckan och kommer att meddelas här på hemsidan. Pär står för frågorna och fascinerande och förbluffande priser utlovas!
Ursula Wilby

Click a picture to see a larger view.